Bouwgarant

Kwaliteit & Vertrouwen

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw met 1450 aangesloten bouwbedrijven. Veel opdrachtgevers kiezen bewust voor een bouwbedrijf met het keurmerk van BouwGarant.

BouwGarant biedt driemaal zekerheid:

Kwaliteit

Alle deelnemers worden periodiek getoetst dus u weet zeker dat u met een bonafide partij in zee gaat die zijn zaakjes op orde heeft.

Garantie

U kunt voor extra zekerheid kiezen door de garantie af te sluiten. Mocht uw aannemer zijn verplichtingen niet nakomen dan bent u daarvoor verzekerd. Let wel op de spelregels!

Vangnet

Alle deelnemers zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Bovendien kunt u ook altijd bij de Servicedesk van BouwGarant terecht. U staat er dus niet alleen voor.

Voor informatie over Bouwgarant verwijzen we u graag door naar de website https://www.bouwgarant.nl.

Beroepsonderwijs

Wij leveren vakmensen!

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Ook Aannemersbedrijf Adams en van de Kamp probeert op deze wijze een bijdrage te leveren aan de opleiding van vakmensen.

Nu en in de toekomst kunnen leerbedrijven en scholen dus rekenen op ondersteuning bij het opleiden van jonge vakmensen in de praktijk. SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

Ook maken onderwijs en bedrijfsleven binnen SBB afspraken over thema's op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven, zoals kwalificeren en examineren, beroepspraktijkvorming en doelmatigheid. SBB werkt op sectoraal, regionaal en landelijk niveau.

Kernwaarden

SBB heeft drie kernwaarden: verbindend, adaptief en kundig. Deze kernwaarden zijn de rode draad in ons dagelijkse handelen. Het kantoor van SBB staat in Zoetermeer. Onze adviseurs praktijkleren werken vanuit huis in regioteams. Samen vormen we de ontmoetingsplek voor mensen en ideeën.

Contact gegevens

Adams & van de Kamp B.V.

Harnsedijkje 2 
6721 MX Bennekom

T - 0318 415789
F - 0318 420211

info@adamsenvdkamp.nl 

Henk Adams - 06 2701 4172 


Wij zijn een Bouwgarant aannemer!

bouwgarant aannemer adams kamp